Ostojić: Prošle sezone je bio veći minus, pa…

Partizanovoj odbrani u poslednje vreme nije suđeno da veže dve utakmice u identičnom ruhu: Nemanje Miletići – od očeva Radosava i Gorana, pridružiće se protiv Voždovca u defanzivnoj četvorci Bojanu Ostojiću i Milanu Mitroviću

To, međutim, ne menja aspiracije Parnog valjka na dušanovačkom krovu: iskupljenje za remi sa Spartakom – na pobedu!

– Tačno, nismo bili na očekivanom nivou protiv Golubova, ali tome nije razlog samozadovoljstvo posle trijumfa nad Jang bojsom. Jednostavno, posle čak 13 godina Partizan je izborio proleće u Evropi i logično je da emocije ne mogu brzo da se slegnu – komentariše Bojan Ostojić, jedan od najiskusnijih.

Svaka čast za međunarodnu scenu, ali na domaćoj ste sad šest koraka iza Crvene zvezde?

– Nije prijatno, ali bilo je prošle sezone i više, pa… Nikada ne treba gubiti veru, možemo i ove godine da budemo šampioni, zašto da ne!

Mislite, u fudbalu se sve okrene za tri dana?

– Tako ti je to u Srbiji: čas si gore, čas… Zamislite da smo izgubili od Jang bojsa, bilo bi: pa, vi ste najgori…

Zato, revanš Voždovcu za poraz u Humskoj – pod obavezno?

– Teško nam je pao neuspeh protiv Zmajeva, sjajno predvođenih Ilijom Stolicom. Proveo sam lep period u Voždovcu, sve pohvale za klub kojim rukovodi Marko Zdravković. Partizanovo se, međutim, dobro zna!

Ne bude li tako: Crvena zvezda će još više da se odlepi?

– Opet Vi… Crvena zvezda ima bolji tim nego prošle godine, stari znanac iz Čukaričkog Vladan Milojević je dobar trener, ali… Ne gledamo u tuđe dvorište! Samo mi da pobeđujemo i biće sve dobro – rođeni je pobednik Bojan Ostojić.

Izvor :Sportski žurnal