Ostoja želi da vrati Marka Nikolića i Danka Lazovića u Partizan!

Danko Lazović bi bio direktor kluba.

Pošto mu je APR potvrdio da je predsednik JSD Partizan, Ostoja Mijailović već počinje da kuje planove šta i kako dalje. Ono što on želi su promene u Fudbalskom klubu Partizan.

Mijailović sada ima “poluge moći” da raspusti aktuelne čelnike Fudbalskog kluba Partizan, zbog čega se i vodila tolika bitka oko funkcije prvog čoveka sportskog društva. Kako prenosi “Sportal.rs”, prvi koraci u tom smeru su već napravljeni. Mijailović želi da Danko Lazović bude direktor, a Marko Nikolić trener-menadžer Partizana.

Ostoja Mijailović je još u ponedeljak uveče pominjao neka imena za novu snagu Partizana, a među njima je bio upravo Marko Nikolić.

Pravi se plan da Marko Nikolić ponovo postane trener fudbalskog kluba, ali ne samo trener, već i menadžer, koji bi pravio i selektirao tim, što je navodno njegov uslov za ulazak u ovu priču.

To znači da Partizan u slučaju da se zaista ovo desi i da Mijailović preuzme kontrolu nad njim, neće imati sportskog direktora, funkciju koju je godinama obavljao Ivica Iliev, već će Marko Nikolić biti i trener i čovek koji odlučuje o kupovini i prodaji igrača. Nešto nalik svih menadžerima u engleskoj Premijer ligi.

Ljudi iz Fudbalskog kluba i dalje osporavaju izbor Mijailovića i ostaje da se vidi kako će se rasplesti ova situacija.

Originalni tekst: Sportske net