Petrić o dešavanjima u SD: Igrači čitaju, gledaju, ne razumeju…

„Ne bi trebalo time da se opterećuju“, kaže trener Partizana

Doputovala je Nica u Beograd, a javnost naklonjena crno-belima manje priča o utakmici drugog kola grupne faze Lige Evrope, više o previranjima u Jugoslovenskom sportskom društvu Partizan.

Očigledna borba za vlast Milorada Vučelića i Ostoje Mijailovića za funkciju prvog čoveka te organizacije snažno odjekuje i mimo kancelarija.

Mnogima se ne dopada, pa ni treneru fudbaskog kluba, Gordanu Petriću.

„Bio sam fukncioner i u ovoj situaciji kad ne znam gde mi je ono gde sedim, a gde glava, ne razmišljam previše o tim stvarima. Već sam bio u sličnoj priči 2016, davao neke savete, možda su nekom delovali smešno, ali sve ovo utiče i na sliku u FK“, smatra Petrić.

Koliko god pokušavao da izloluje svlačionici jasno je da svi mogu na jedan klik da budu upoznati sa dešavanjima. Samo je pitanje da li iko može da shvati šta se zaista dešava.

„Neki igrači čitaju, neki gledaju, neki ne razumeju… Obratiću pažnju na to da ne razumeju, jer ne bi trebalo da se opterećuju, kao što se ni ja ne opterećujem“.

Imao je Petrić jasnu poruku sa zavađene struje.

„Dosta stvari bi trebalo da se sredi u Sportskom društvu Partizan. Moj predlog je da sednu i razgovaraju. Pomognu li SD, pomoćiće i svakom klubu“.

Originalni članak: Mozzart sport