Novica otkio šta je Trinkijeri promenio u Partizanu, a zašto kapiten ne igra?

Sportske net pišu…

Andrea Trinkijeri je preuzeo ekipu Partizana posle šest vezanih poraza, a njegov dolazak uspeo je odmah da trgne ekipu koja je potom upisala tri pobede zaredom, protiv Mega Bemaksa, Trenta i Cibone.
Ali, ono što je privuklo pažnju u poslednje tri utakmice, jeste i podatak da crno-beli od dolaska novog trenera igraju bez kapitena Novice Veličkovića.
Na tu temu je posle meča sa Cibonom govorio i sam Trinikijeri, a njegove reči je Veličković praktično potvrdio u izjavi za ”Informer”.
”Nemam nikakav problem s tim. Nas dvojica smo napravili dogovor. Potrebno je da se vratim u formu kako bih mogao maksimalno da doprinosim u timu, kao što sam to uvek i radio. To je sasvim korektno s njegove strane”, izjavio je Veličković.
On ne krije da se odmah osetila promena u ekipi zahvaljujući Trinkijeriju i veruje da će rezultati to nastaviti da potvrđuju, iako crno-bele u narednim mečevima očekuju veoma teški zadaci, protiv Zenita, Budućnosti, Valensije, Zvezde…
 
”Sa dolaskom novog trenera stigla je i nova energija u klub, što je normalno u tim situacijama. Trinkijeri je kvalitetan stručnjak, o tome nema šta posebno da se govori.
 
Više puta je dokazao svoje sposobnosti i znanje. On ima plan kako da dodatno poboljša situaciju i verujem da će uspeti u tome. Očekujem još bolju igru Partizana u nastavku sezone”, naglasio je Veličković.