Novi Partizan prvi put pred Grobarima

Vreme je da se košarkaši Partizana predstave Grobarima. Tokom leta rekonstruisan tim Andree Trinkijerija skinuo je nekoliko velikih skalpova (Darušafaka, Makabi Tel Aviv, Fenerbahče), ni na jednom od tih mečeva nije bilo navijača crno-belih, ali će se to promeniti u četvrtak, za kad je zakazana provera sa AEK-om iz Atine.

Prijateljski duel sa grčkim timom, zamišljen kao generalna proba pred početak sezone, igraće se 19. septembra od 18 časova u Beogradskoj areni. Iz tabora osvajača Kupa Srbije su predočili da će pojedinačne ulaznic biti puštene u prodaju od srede od 10 časova. I to na sledećim lokacijama: prodanica Tiketlajna na Novom Beogradu, Bulevar Milutina Milankovića 1 (iza Medigrup bolnice) od 10 do 18 časova, na istoj lokaciji narednog dana blagajne će raditi do 17 sati, dok će biletarnice Štark arene biti otvorene sa južne strane (kod autoputa) od 15 časova do početka utakmice. Za utakmicu neće biti otvoren Nivo 400.

Cene pojedinačnih ulaznica su 600 dinara za tribine, 1.000 za parter, 800 za standard 2, 1.000 za standard 1, a 1.400 dinara za superior.

Ulaz u Arenu biće omogućen od 16.30, a za ovaj duel važiće sezonske ulaznice. Deci uzrasta do šest godina omogućen je besplatan ulaz, ali ona neće imati sedište, već će moći da utakmicu prate sedeći u krilu roditelja ili pratioca.

Biće ovo poslednja provera Parnog valjka pred odlazak na Superkup ABA lige koji se igra u Zagrebu od 26. do 29. septembra.

Tekst preuzet sa portala Mozzart sport