Neverovatan podatak: Partizan vraćao dugove sedmorici trenera u poslednje tri godine?!

Ostao je još dug samo prema Dušku Vujoševiću, kaže predsednik crno-belih Ostoja Mijailović

Košarkaški klub Partizan je toliko bio neažuran prema svojim zaposlenima, konkretno prema trenerima koji su bili u klubu u poslednjih nekoliko godina, da je čak sedmorici istovremeno isplaćivao dugovanja!

Ovaj podatak izneo je u intervjuu za Večernje novosti prvi čovek kluba Ostoja Mijailović, koji je naglasio da su svi bivši treneri, osim Vujoeševića, finansijski namireni od kada je on preuzeo upravljanje klubom.

– Ja sam, pre svega, dužan da ovaj klub zaštitim da posluje u skladu sa zakonom i finansijama. Mi od 2017. (kada sam došao u klub) plaćamo sedmoricu trenera (Vujošević, Nikolić, Džikić, Božić, Jovanović, Gašić i naposletku Čanak…), čija je ukupna obaveza oko milion evra. Danas su svi oni isplaćeni, samo je Vujoševiću ostalo negde oko 25 odsto obaveza – izneo je ovaj pomalo neverovatan podatak Mijailović.

Napominje da neće dozvoliti da Partizan opet dođe u sličnu situaciju, a to će psotići samo domaćinskim poslovanjem.

– Razlog zašto se ja bavim ovime, a ne mešanjem u izbor igrača jeste da ne bih nekome ko sutra dođe na ovo mesto ostavio tri miliona evra dugovanja prema bivšim igračima. Sigurno je da bih u očima navijača bio veći kada bih dovodio skupocena pojačanja i ponašao se rasipnički, ali ja tako ne mogu da funkcionišem jer iza sebe imam kompanije koje posluju tržišno i za mene nije normalno da neko za sobom ostavi zaostala potraživanja od sedmorice trenera.

Izvor:(Telegraf.rs)