NE ZNAŠ KAKO SE ZOVEM?! OBRADOVIĆ OSTAO U ŠOKU: Voditelj nije mogao da mu “ubode” ime – Šta je ovo, skrivena kamera?

Šok za Željka Obradovića na konferenciji za novinare u Podgorici – voditelj nije mogao da se seti kako se “Žoc” zove.

 Željko Obradović

Konferencija za novinare posle utakmice Studentski centar – Partizan započela je krajnje neobičnom scenom – domaćin se zbunio i nije mogao da se seti imena trenera crno-belih. Očigledno pod tremom (jer je zaista nemoguće da ne zna kako se zove najtrofejniji trener Evrope), domaćin konferencije otvorio je “pres” rečima – “Obratiće vam se gospodin Duško Obradović”.

  • Duško je možda neki drugi, ja sigurno nisam. Šta da radiš… Možemo da se sad predstavimo ko smo i šta smo?“, pokušao je Obradović da pokrene konferenciju ispočetka, pa pogledao domaćina, ali on je ostao i dalje zbunjen.
  • Ne znaš ni kako se zovem?!”, pitao ga je Obradović.
  • Znam, Duško Obradović“, dobio je odgovor “Žoc”, pa se široko nasmejao
  • Ovo je skrivena kamera“, prasnuo je šef struke Partizana u smeh, pa “bacio kosku” voditelju konferencije, koji mu se izvinjavao.
  • Ma jok bre, uživaj samo, sve je u redu, malo šale, hvala Bogu, to je dobro. Neki Duško nas pominje“, dodao je Obradović.

Kada je konferencija nekako počela, “Žoc” se najpre obratio domaćinu, zahvalivši što je pustio veliki broj navijača Partizana u dvoranu. “Želim da iskoristim priliku da zahvalim ljudima iz Studentskog centra što su dozvolili navijačima Partizana da u velikom broju budu u hali, naravno hvala i navijačima na izuzetnoj atmosferi, koji su uvek tu kada god igramo, a bogami imamo ih gde god igramo u ABA ligi”.

“Što se tiče utakmice, hoću da počnem od toga što sam rekao i kolegi Andreju – da njegova ekipa igra veoma dobru košarku i da se vidi njegov veliki pečat. Zaslužuju velike pohvale, četiri puta smo igrali u ove dve godine i svaki put su igrali veoma dobru košarku. Naravno, hoću da se zahvalim i mojim igračima i to bi bilo to. Hvala svima na gostoprimstvu”, dodao je Obradović.

https://www.facebook.com/100063518891689/posts/pfbid02Xs3K1fiFpqyVoDZHh95QYvBLqPwfKmtCToedKKrpi7N5zikXsFsbFFuc4khQNxYXl/?app=fbl

Originalni tekst Mondo sport