Nadi za novu nadu…

Zvanični sajt FK Partizan

Pri kraju tekuće 2018. godine FK Partizan je ispunio još jednu želju svojim vernim navijačima obezbedivši ovog puta besplatno školovanje za trogodišnje studije Nadi Jevtić iz okoline Subotice.

Nada Jevtić je pre nekoliko meseci poslala pismo PR i marketing službi Partizana u kojem je navela da kao osoba sa invaliditetom nije u mogućnosti da poseti Beograd i stadion svog voljenog kluba, ali da zato svaki put bodri crno-bele kada dolaze u Suboticu. Pored želje da upozna Sašu Ilića, Nemanju Nikolića i Nemanju (R) Miletića, njena najveća životna želja je da  pored dobrog zdravstvenog stanja, upiše jednog dana studije novinarstva i radi za voljeni klub.

Zahvaljujući prof. dr Bobanu Tomiću direktoru Visoke škole za komunikacije na Novom Beogradu, Nada je dobila besplatno školovanje za trogodišnje online (na daljinu) studije novinarstva u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Pored ovog vrednog poklona, PR i marketing služba Partizana su joj omogućili da njen prvi intervju bude sa jednim od njenih omiljenih igrača.

Pozivamo sve društveno odgovorne kompanije, kao i obrazovne ustanove koje žele da zaposle ili školuju osobe sa invaliditetom, da se obrate marketing i PR službi FK Partizan na mejl: [email protected]

Poslušajte pažljivo Nadino pismo i čujte od nje lično kako se joj se život promenio za dva meseca.

Biljana Obradović

Back to Top