MOSKOVLJANI KATEGORIČNI: Željko Obradović? Mogli ste pisati da ćemo da dovedemo i Fila Džeksona!

Tokom klupske karijere vodio je Partizan, Huventud, Real Madrid, Beneton i Panatinaikos i ukupno osvojio devet titula evropskog šampiona.

Nakon što su se pojavile špekulacije da će trofejni srpski trener Željko Obradović postati novi trener CSKA, javio se predsednik kluba Andrej VatutiNakon što su se pojavile špekulacije da će trofejni srpski trener Željko Obradović postati novi trener CSKA, javio se predsednik kluba Andrej Vatutin koji je demantovao to.- Smešno mi je da čak i komentarišem te špekulacije. Možda će pisati i da ćemo dovesti Fila Džeksona. Sve to je jedna divlja igra i niko iz CSKA ne može pričati o tome svakodnevno. Mi imamo trenera kojem verujemo u potpunosti – jasan je prvi čovek Moskovljana.Podsetimo, Obradović je bez angažmana od prošlog leta kada je završio sedmogodišnju epizodu u Fenerbahčeu.Tokom klupske karijere vodio je Partizan, Huventud, Real Madrid, Beneton i Panatinaikos i ukupno osvojio devet titula evropskog šampiona.

n koji je demantovao to.

– Smešno mi je da čak i komentarišem te špekulacije. Možda će pisati i da ćemo dovesti Fila Džeksona. Sve to je jedna divlja igra i niko iz CSKA ne može pričati o tome svakodnevno. Mi imamo trenera kojem verujemo u potpunosti – jasan je prvi čovek Moskovljana.

Podsetimo, Obradović je bez angažmana od prošlog leta kada je završio sedmogodišnju epizodu u Fenerbahčeu.

Tokom klupske karijere vodio je Partizan, Huventud, Real Madrid, Beneton i Panatinaikos i ukupno osvojio devet titula evropskog šampiona.

Tekst preuzet sa portala Espreso

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *