LESORA NE ZANIMA NA KOGA ĆE U PLEJ-OFU: Nemam posebne želje, samo želim da igram što više pred našim navijačima

Ispred košarkaša Partizana će se sutra (20.30) naći Panatinaikos u poslednjem kolu ligaškog dela, ali crno-beli već tiho gledaju preko ramena ka četvrtfinalnoj seriji elitnog evropskog takmičenja, koji će započeti 25. ili 26. aprila. Ime protivnika kome će izaći na crtu kao i mesto na tabeli sa kog će krenuti je još pod velom misterije, međutim neizvenost oko toga ne zamara Obradovićeve pulene, koji pre svega žele da upišu trijumf protiv “zelenih” i tako u dobrom raspoloženju dočekaju nokaut-fazu.

ЛЕСОРА НЕ ЗАНИМА НА КОГА ЋЕ У ПЛЕЈ-ОФУ: Немам посебне жеље, само желим да играм што више пред нашим навијачима

– Nemam posebnu želju oko protivnika u plej-ofu, to me ne zanima. Samo želim da igram što više kod kuće, pred našim navijačima. Da ostvarimo jednu pobedu u gostima i onda odigramo dve utakmice u “Areni” i pokušamo da odbranimo naš teren. Kada si u četvrtfinalu, sve je moguće, pogotovo za ekipu poput nas koja ima ovako “vatren” domaći parket. Nadam se da nećemo morati da igramo tri utakmice u gostima, već da ćemo posao odraditi pre petog meča – ističe Matijas Lesor za “Novosti” na poslednjem treningu pred današnji okršaj.

Govorio je stameni Francuz za naš list u ime celog tima i poručio da se ambicije ne završavaju samim plasmanom među osam najboljih ekipa Starog kontinenta. Naprotiv, cilj je naći se među putnicima na letu za Kaunas, gde će se od 19. do 21. maja održati završni turnir.

Lesorove reči je potvrdio i njegov kolega sa centarske pozicije, Alen Smailagić.

– Mi sigurno nećemo odustati, a i ako uđemo na fajnal-for sigurno želimo da napravimo i korak više od toga. Ne vidim razlog zašto ne bismo dali sve od sebe sa ovakvom atmosferom i navijačima koji nam daju vetar u leđa da nastavimo sa pobedama. Mislim da možemo svašta da napravimo do kraja – puca od samopouzdanja, kao i uvek, popularni Smajli.

Originalni članak: Novosti.rs