Leo Owusu – Šef Duljaj je čuvao Galaktikose, mogu puno da naučim od njega!(VIDEO)

Gost Partizanovog podkasta bio je Leo Owusu, fudbaler crno-belih koji igra na poziciji zadnjeg veznog. Leo je zimus stigao iz Norveške, i ne krije oduševljenje što ima priliku da sarađuje sa Igorom Duljajem koji je igrao upravo na njegovoj poziciji:

-Bio je neverovatan fudbaler, ne samo što je sjajno čuvao Zidana, već i ostale Galaktikose, to su bili izuzetno talentovani igrači. Igrao je na istoj poziciji kao ja i u prilici je da mi kaže uradi tako, nemoj ovako, to mi izuzetno pomaže da se prilagodim, možda moje pozicioniranje u odbrani ili u napadu, primanje lopte ili duge lopte, on najbolje zna kako treba da sve to uradim jer je igrao na baš toj poziciji, tako da za mene je saradnja sa njim fantastična!

Kakvi su planovi u crno-belom dresu?

-Idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu, ne želimo da se zanosimo previše unapred, jer dešavaju se utakmice poput prethodne, gde ne može da se igra fudbal. Naravno, ima i utakmica gde te sve ide, kontrolišeš loptu, igraš kako želiš, i zato idemo korak po korak ka ostvarenju svega onoga što mi i navijači želimo. Za nas je svaka od narednih 15 utakmica finale!

Imao je Leo i emotivnu poruku za navijače Partizana:

-Moja poruka navijačima je da nas podrže, uverio sam se na prošloj utakmici kada je onakva podrška emotivno i psihološki te guraju napred, daju ti energiju i snagu da ostvariš još više, i zato ih molim da dođu i da nam daju podršku, jer to nam je potrebno, nekada su teške utakmice i treba ti vetar u leđa, potreban ti je neko da ti kaže „možeš ti to, ajde“, to je ono što navijači mogu da nam donesu!  

Zvanični sajt FK PARTIZAN