LEDEJ NE IGRA PROTIV TZV. KOSOVA, JOŠ DVOJICA IGRAČA SE VRAĆAJU ZA BEOGRAD

Zek Ledej se vraća u Beograd kao i Bruno Kaboklo i Mateuš Ponitka.

Zek Ledej vraća se u Beograd i neće igrati za selekciju Azerbejdžana protiv tzv. Kosova. Ovakva odluka doneta je još pre nego što je košarkaš Partizana otišao da debituje za novu reprezentaciju, potvrđeno je za MONDO. Tako će bez njegove pomoći ekipa morati da nastavi pretkvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

U prvom meču grupne faze Azerbejdžan je izgubio od Švajcarske (72:53), a Ledje je bio najefikasniji igrač na meču sa 22 poena, 6 skokova i 3 asistencije i na parketu je proveo čak 39 minuta i 35 sekundi. U narednom meču, u subotu, Azerbejdžanci dočekuju selekciju tzv. Kosova koja je u prvom kolu bila bolja od Irske (83:76).

U Beograd će se vrati i Bruno Kaboklo. On će sa Brazilom igrati protiv Paragvaja večeras (23 časa po našem vremenu) i posle toga će se uputiti nazad za Srbiju. Ista situacija je i sa Mateušom Ponitkom. On je igrao za Poljsku u porazu od Litvanije (83:64). U meču kvalifikacija za Eurobasket na parketu je proveo 35 minuta i ubacio 13 poena, uz 7 skokova i 6 asistencija. Neće biti u timu za duel sa Severnom Makedonijom. Zek Ledej ne igra protiv tzv. Kosova vraća se u Beograd

Originalni članak: Mondo.rs