KK Partizan – prelazni rok

tekuća dešavanja

Što se tiče prelaznog roka, tu stvari stoje solidno. Posle iznenadnog i neplaniranog  odlaska Cvetkovića, kojim je iznenadio i razočarao sve u klubu i planskog puštanja Murića, nađene su im zamene. To su Ratkovica i Frenk Robinson. Radi se o izuzetno jeftinim igračima, koji su po Džikićevom ukusu.

Sada predstoji finalizacija razgovora sa četiri igrača koji su planirani za nosioce igre. Potrebni su startni plejmejker i centar, i tu razgovori teku u dobrom smeru.

Što se tiče pozicije dva, Partizan je izvršio novu ofanzivu na Petra Rakićevića i očekujemo da ovaj igrač konačno prelomi i obuče crno – beli dres.

10942312_10153815566776686_4477792401522495459_nPozicija krilnog centra je takođe otvorena, Novica Veličković bi bio rešenje po ukusu svih u klubu i navijača, ali je sve manje realna opcija. Dok se čeka Novičin definitivni odgovor, traga se i za drugim opcijama.

Ne očekuju se nikakvi novi odlasci, mada nas primer Aleksandra Cvetkovića naučio da ništa nije definitivno. Da podsetimo popularni Cvele je bio u svim planovima za sledeću sezonu, i nije davao nikakvu naznaku o mogućem nezadovoljstvu ili želji za odlaskom iz kluba. Onda je dobio ponudu Mursije, koja je na mesečnom nivou viša za 1500 evra od Partizanove i došao u klub da traži papire.

Ipak, momci koji su sada u klubu najverovatnije ostaju. Pripreme počinju 8. avgusta.