Kapiten Urošević: Svakim segmentom igre smo zadovoljni! Žal samo za rezultatom

Bek Partizana zadovoljan svim segmentima igre

Dva boda posle isto toliko kola grupne faze Lige konferencije ostavila su realnu nadu Partizana uoči narednih izazova, međutim rezime utakmice u Humskoj protiv Nice crno-beli će napraviti pomešanih emocija. Iako su mogli da režiraju i potpuni preokret, fudbaleri Partizana mogu da budu zadovoljni i bodom, pre svega zbog činjenice da su odigrali možda i najbolju utakmicu od početka sezone.

Posle vrlo dobre partije Partizana Slobodan Urošević istakao je pozitivne segmente igre vicešampiona Srbije.

“Dobro smo igrali iako nas je presekao rani gol. Nastavili smo sa igrom, da stvaramo šanse, a nagrada je stigla u drugom poluvremenu. Nedostajalo je da budemo koncentrisaniji. Ovo je Evropa i nećemo imati toliko šansi”, kazao je bek crno-belih.

Ponovo je Partizan, kao i u Češkoj, u drugom poluvremenu bio posebno inspirisan.

“Svakim segmentom igre smo zadovoljni i jedino ostaje žal za rezultatom. Rival je iz fizički zahtevne lige, a uspeli smo da mu pariramo. Odgovorili smo im, stvorili pregršt šansi i jedino ostaje žal za rezultatom. Na poluvremenu smo bili svesni da je potrebno samo da nastavimo sa igrom kao iz prvog poluvremena, uprkos primljenom golu. Igrali smo dobro, ali su se namestile situacije da primimo gol iz odbijene lopte. Nastavili smo još jače u nastavku i usledila je nagrada”.

Originalni članak: Mozzart sport