Kako trenutno izgleda sastav Partizana i računa li Obradović na pojačanja iz finiša prošle sezone?

Kako izgleda ”prolazno vreme”, na kojim pozicijama se još očekuju pojačanja?

Partizan je silovito započeo formiranje tima za sledeću sezonu. Ključni potez bio je povratak Željka Obradovića na mesto trenera, a za njim su od igrača već stigli bekovi Kevin Panter i Aleksa Avramović, krilo Rodions Kuruks i centar Zek Lidej.

Ekipu su napustili Perkins, Mika, Tomas, Janković, Jaramaz, a kapiten Veličković je odlučio da stavi tačku na igračku karijeru.

Posle svih tih transfera, na zvaničnom klupskom sajtu je ažuriran spisak igrača koji u ovom trenutku čine ekipu Partizana i prikazano je ukupno 12 imena.

To su, osim pomenutih pojačanja – Pantera, Lideja, Avramovića i Kuruksa, još osmorica igrača, i to: bek/krilo Rade Zagorac, plejmejker Markus Pejdž, centar Vil Mozli, krilo Nemanja Dangubić, bek Uroš Trifunović, krilo Nikola Radovanović, bek Đorđije Jovanović i bek Luka Tarlać.

Zanimljivo, na tom spisku nema igrača koji su u završnici prošle sezone pojačali Partizan – Treja Drekseja, Alekse Stepanovića i Dušana Miletića, pa se postavlja pitanje da li će Obradović i na njih računati u sledećoj sezoni.

Originalni članak: Sportske net