Italija bruji o Srbinu: Svi se dive Vlahoviću – dobio naziv Super Dušan!

Već se spekuliše da je njegova cena skočila na 120.000.000 evra

Dušan Vlahović je najzaslužniji za trijumf Juventusa nad Lacijom sa 3:1 u derbi meču 4. kola Serije A, postigavši dva gola i svi se slažu da je ovo jedna od najboljih utakmica srpskog fudbalera od dolaska u redove crno-belih.

Mediji bruje o mladom napadaču, istakavši da je Vlahović napokon pokazao briljantnu partiju i da trener Masimilijano Alegeri može biti zadovoljan onim što je pokazao srpski reprezentativac.

Čak je kod novinara dobio i naziv “Super Dušan”, što se retko dešava u Italiji, koji su poznati  da su veoma kritični prema većini fudbalera u Seriji A.

Takođe, i navijači Juventusa napokon mogu da odahnu, jer je proradio tandem Vlahović – Kijeza, a to je i trener Stare dame Alegri apostrofirao na konferenciji za štampu posle pobede nad Lacijom.

Novinari su već počeli da spekulišu kako je cena srpskog fudbalera neverovatno skočila posle odliučnog starta sezone, jer je u četiri utakmice postigao isto toliko golova.

Navodno, njegova cifra je sada već otišla na 120.000.000 evra, i da će Juventus već na zimu imati ponude velikih evropskih klubova.

Originalni tekst 24sedam.rs