“HVALA BOGU DA NIJE DOŠAO”! Izigrao Partizan zbog Italijana, a oni sada ne žele da ga vide! Osuli paljbu: “Nismo mi turistička agencija”!

Ekipa Peruđe je odlučila da odustane od Slobodana Rajkovića.

Slobodan Rajković

Novi trener Peruđe Serse Kosmi nije mogao da veruje da se Rajković drznuo da odbije ponudu i nije štedeo reči protiv Srbina.

“Mogu slobodno da kažem da smo imali sreće što Rajković nije došao. Nije bio srećan ponudom i samo bi štetio ekipi. Peruđa nije turistička agencija. Svako ko želi da nosi dres Peruđe mora da shvati da je to velika čast. Ovaj klub treba da predstavlja priliku za igrače, a ne da bude obrnuto”, oštro je prokomentarisao Kosmi po preuzimanju zvanične funkcije i dodao:

“Iskreno mislim da neki igrači nemaju mentalitet i karakter da se bore za plasman u Seriju A. Mislim da bi to bio slučaj i s Rajkovićem da je došao. On jednostavno nije bio ubeđen u ovu priču od početka i mi smo srećni što se ovako završilo”.

Rajković je bio želja Partizana, ali je neslaganje nastalo oko plate, fudbaler je tražio 500.000 evra, dok su crno beli ponudili 300.000 evra. Brzo se okrenuo Peruđi, međutim i njihovi uslovi mu nisu odgovarali.

Trenutno je bez kluba.

Izvor Alo sport

Jedan komentar

Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *