GROBARI GOSPODA! “AJDE, PREBIJTE ME…” Gurović naleteo na vođe Grobara na Dorćolu, ono što je doživeo od navijača ostavilo ga bez teksta

Bivši srpski košarkaš, Milan Gurović, otkrio je detalje bliskog sukoba sa vođama navijača Partizana.

Dok ga pristalice Crvene zvezde obožavaju, navijači večitog rivala gaje potpuno različite emocije prema proslavljenom reprezentativcu.

Prilikom gostovanja u “Košarkaškom podkastu sa Lukom i Kuzmom”, prisetio se dana kada je u jednom kafiću na Dorćolu naišao na vođe Grobara.

Iako ih je primetio, Gurović nije želeo da se okrene i napusti lokal.

– Išao sam sa drugom i naleteo sam na te vođe navijača, bilo ih je jedno 20. Sedeli su unutra i drugar ih je prepoznao i rekao ‘e, eno ih tamo, znaš…’. Pa dobro, vidi, ne bih se sad okrenuo da izađem, taman da me ubiju! – rekao je Gurović.

Nastavak priče je neočekivan.

– Seli smo i onda su oni prišli i pitali me ‘Milanče, šta ćeš da popiješ?’, kulturno sve. A, ja sam im rekao pre toga ‘e, ajde prebijte me, pa da pijem piće’. Totalno gospodski su se poneli – objasnio je čuveni košarkaš.

https://www.tiktok.com/embed/v2/7274361025137364229?lang=en-US&referrer=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2Fsport%2Fkosarka%2F4233966%2Fmilan-gurovic-naleteo-na-vodje-grobara

Gurović je u Crvenoj zvezdi igrao od 2005. do 2007. godine, nakon što je prethodno kraći period karijere proveo u Partizanu.

Navijači Partizana i danas, kada ga vide, pevaju dobro poznatu pesmu posvećenu njemu.

Originalni članak: Kurir sport