Gagi Milosavljević je napustio Unikahu, ali će se o njegovom gestu u Španiji dugo pričati

Srpski košarkaš pokazao veličinu.

Još tokom prethodne nedelje Dragan Milosavljević je zvanično napustio Unikahu, dok španski mediji javljaju da se popularni Gagi tom prilikom, kada je dogovarao raskid saradnj, odrekao preostalog dela zarade iz ugovora, koji je isticao 30. juna, što iznosi oko 100.000 evra.

Španski mediji su ovaj čin bivšeg igrača Partizana ocenili kao njegovu poslednju uslugu svom doskorašnjem klubu, s obirom da je upravo taj novac olakšao Unikahi dovođenje bišeg centra Himkija i Bajerna Malkoma Tomasa.

Amerikanac je bez kluba od kako je u decembru napustio evroligaša iz Minhena, ali ima veliko iskustvo sa na najvišem novou, pošto je, osim nemačkog tima, nastupao i za: Makabi Himki i Fenerbahče u Evroligi. Iza sebe ima i epizodne uloge u nekoliko NBA franšiza.

Sa druge strane, Milosavljević je u Unikahu stigao pre četiri sezone iz berlinske Albe. I odmah odigrao dve odlične sezone, koje su mu donele novi ugovor u leto 2019. ali u te godine avgustu je povredio je koleno, pokidao ligamente i još se nije potpuno opravio, obzirom da je došlo do komplikacija, što je produžilo ionako dug put do povratka na teren.

Prema poslednjim informacijama iz Španije, Gagi će ostati u Unikahi još dve nedelje, gde će individualno trenirati, a onda će se sa porodicom vratiti u Srbiju.

Izvor Srbija Danas sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *