FK Partizan – totalna rasprodaja!

Partizan rasprodaje najvrednije što ima – svoje mlade igrače, bisere srpskog fudbala.

Loše poslovanje uzima danak, pa klub prodaj sve što može.

Ono što najviše vredi, to su Partizanovi mladi fudbaleri.

Partizan se oslonio na Faljija Ramadanija – koji je završio i transfere Nikole Gulana, Stevana Jovetića, Adema Ljajića i Matije Nastasića u Fiorentinu – postignut je usmeni dogovor između čelnika crno-belih i njihovih kolega iz Firence da talentovani štoper Milenković i još mlađi napadač Vlahović karijere nastave u Kalču. Čuveni italijanski novinar, specijalizovan za transfere, Đanluka di Marcio, danas je pustio u etar informaciju da je ovaj posao pred realizacijom i da bi papiri mogli da se potpišu već tokom utorka ili srede. Naravno, postali bi važeći tek na leto, kad počne prelazni rok.

Di Marcio tvrdi da će Viola za Nikolu Milenkovića platiti obeštećenje u vrednosti od 5.000.000 evra, a usuput se obavezati da Partizanu prosledi između 15 i 20 procenata od naredne prodaje štopera koji je pre samo godinu dana ušao u prvi tim i na prečac postao jedan od oslonaca odbrane. U međuvremenu je bio na listi želja Anderlehta koji je nudio 4.000.000 evra, Popularni Bleki  bi već u junu, krenuo put Firence i obukao dres tamošnjeg kluba.

S druge strane, Dušan Vlahović bi bio plaćen 1.500.000 evra, međutim, ostao bi u Humskoj 1 na pozajmici do naredne zime, jer 28. januara 2018. postaje punoletan i tad može da se otisne u inostranstvo.