El Grande Milovan! (VIDEO)

Crno-beli su dobili još jedno pojačanje u ovoj polusezoni, na poziciji libera i golmana – Andriju Kuzmanovića iz Beograda.
Kao veliki navijač Partizana, poznati glumac i član Beogradskog dramskog pozorišta, Kuzmanović je došao na Kipar da pruži podršku voljenom klubu i pored intervjua za klupski Youtube kanal, uz odobrenje šefa – Igora Duljaja, ispunio je svoju želju, da odradi trening sa crno-belima.


U intervjuu koji je dao, rekao je da je devedesetih godina prošlog veka, njegov otac, čuveni direktor Ansambla „Kolo“ – Radojica Kuzmanović, sa Andrijinom majkom boravio na Kipru i tada se slikao sa ekipom Partizana, što bi i on želeo sada uradi, jer to smatra nečim što mu je prećutno ostavljeno u amanet.
Kao neko ko je u mladosti zaista bio na golmanskoj poziciji, Andrija je uz ljubaznost trenera golmana – Nemanje Jovšića, odradio i deo treninga sa našim čuvarima mreže – Acom, Krunom, Necom i Đoletom.
Mi se zahvaljujemo Andriji na divnom vremenu koje smo proveli sa njim uz želju da stadion Partizana bude mesto gde ćemo se svi okupljati, kao podrška voljenom klubu!

Zvanični sajt FK PARTIZAN