Džikić i Tegi ponovo o slučaju “Ilija Čvorović”!

Partizan se vratio sa gostovanja u Zagrebu. Crno – beli su ostali kratkih rukava u hrvatskoj prestonici, ali to polako pada u zaborav, jer se najviše govori o “špijunskoj aferi”.

Naime, Zagrabčani su krišom špijunirali Partizanov trening, po rečima crno – belih. Trener Hrvata je ovo potvrdio. Ova priča ima nastavak, jer i Todorić i Džikić i danas govore o ovoj temi, koja je izbila u prvi plan, kao vrsta alibija za poraz.

Aleksandar Džikić je u razgovoru sa Vladanom Tegetlijom, rekao :

“Nikada nisam, niti ću ikada gledati trening protivnika. Ja se time ne bavim! Iskreno sam iznenađen i priznanjem i optužbama kolege koga uvažavam, koji radi u klubu koji vrlo poštujem, kao i ljude koje taj klub reprezentuje” – odgovorio je Džikić na Mršićeve reči sa konferencije za štampu u Zagrebu.

Prozvali su vas direktor Cedevite Mamić i prvi čovek ABA lige, Novosel, poprilično cinično nazivajući vas “Balkanskim špijunom”, iako je Mršić priznao da su gledali vas trening?

“- Potpuno je jasno šta se htelo postići tim izjavama.”

Sledi revanš u subotu, i to posle vaših reči po završetku prethodne utakmice da ćete se vratiti u Zagreb?

– Igraćemo pred punim “Pionirom”. Rešeni smo da izjednačimo u seriji i da se finalista odluči u majstorici. Verujem u svoje igrače – zaključio je Džikić u intervjuu za Blicsport.