DRUGI PIŠU: Stefan Mitrović pregovara i sa Zvezdom i sa Partizanom!

Biser sa Nišave pred transferom karijere!

STEFAN MITROVIC, fudbaler Radnickog, na prvenstvenoj utakmici protiv Partizana, na stadionu JNA. Beograd, 29.08.2021. foto: Nebojsa Parausic Fudbal, Partizan, Radnicki Nis

Malo je fudbalera koji su želja večitih rivala. Obično su već “sve što valja” pouzimali crveno i crno-beli, ali ovog momka nisu uspeli.

On je Stefan Mitrović, 19-godišnji fudbaler Radničkog iz Niša koji je prethodne godine skrenuo pažnju na sebe sjajnim igrama. A epilog svega je fenomenalan za njega.

Prema saznanjima “Blica” Mitrović je trenutno u pregovorima sa Crvenom zvezdom, ali i sa večitim rivalom Partizanom. Iz pouzdanih izvora saznajemo da su ponude odavno na stolu, ali krilni ofanzivni fudbaler je na meti i belgijskog Briža koji je takođe zainteresovan na kupovinu talentovanog momka.

Podsetimo, Mitrović je u prethodnom periodu zabeležio i svoj debi za mladu reprezentaciju Srbije, ali je uz to dobio i poziv kanadskog tima koji je – prihvatio. Vreme je sigurno pred njim, a nema sumnje da će morati da odabere klub čiji će dres nositi.

Odluka neće biti laka, ali u tome je okidač – potencijalni veliki fudbaleri moraju da donesu velike odluke, da bi postali – veliki.

Originalni članak: Blic sport