Drugi pišu: Partizan dobio najveću ponudu u istoriji srpskog fudbala, ali ne od Vulverhemptona!

Bomba u srpskom fudbalu kakva nije viđena duže vreme! Premijerligaški klub je zainteresovan za mladog talentovanog napadača Partizana.

partizan-marko milovanović
Milovanović na meti premijerligaša ( foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Talentovani 18-godišnji fudbaler Marko Milovanović je na meti Njukasla, koji je spremio 12 miliona funti (14.400.000 evra) i 20 odsto od naredne prodaje, saznaje Meridian sport.

Poslednji je dan prelaznog roka i Partizan ga neće prodati sada, jer je za transfer tog obima potrebno značajno više vremena od jednog dana, tvrdi izvor blizak klubu.

Njukasl je prethodno hteo napadača Fiorentine Dušana Vlahovića, ali pošto nije uspeo da ga angažuje okrenuo se jeftinijoj varijanti u Srbiji.

Kako saznajemo Partizan nije odustao od ovog posla, samo je kolegama iz Premijer lige stavio do znanja da je potrebno više vremena za realizaciju ovog posla.

Oni su kontaktirali Partizan pre tri dana, za razliku od Vulverhemptona koji uopšte nije kontaktirao ekipu iz Humske.

Ukoliko dođe do realizacije to bi bio najveći transfer u istoriji srpskog fudbala, čime bi prestigao Mateju Kežmana koji je za 14 miliona prešao u PSV.

Pored Kežmana, najveći transfere u srpskom fudbalu su bili prelazak Dejana Stankovića za 12,4 miliona evra iz Crvene zvezde u Lacio i Nemanje Radonjića, koji je takođe iz crveno-belih prešao u Marsej za 12 miliona.

Originalni članak na: Meridianbet sport