DRUGI PIŠU: Obradović izrazio želju da se u Partizan vrati i Duško Vujošević

Dolaskom Željka Obradovića u Partizan došlo je i do brojnih promena, koje se pre svega tiču sastava ekipe.

zeljko obradovic-partizan-promocija-konferencija
Obradović ima nove planove (FOTO: Starsport)

Brojna pojačanja su se ređala, o nekima se i dalje spekuliše, ali izgleda da tu nije kraj jačanju tima.

Naime, kako saznajemo, Obradović je izrazio želju da se u Partizan vrati i legendarni Duško Vujošević, koji je sa crno-belima beležio istorijske uspehe.

Podsetimo, Duško Vujošević završio je saradnju sa klubom Kluž, posle dve godine provedene u Rumuniji.

Njihovo ugovor je istekao, a nisu uspeli da se dogovore oko nastavka saradnje, pa je ostalo otvoreno pitanje gde će iskusni stručnjak nastaviti svoju trenersku karijeru.

Nema sumnje da bi se navijači oduševili ovakvim tandemom, a Obradovićev plan je da se Vujoševiću dodeli savetodavna uloga i da bude fokusiran na rad sa mladim igračima koji će se priključivati prvom timu.

Osim toga, čak se spekuliše i da bi Obradović mogao da napusti Partizan i ode u Fenerbahče, ukoliko se njegov predlog odbije.

Podsetimo, nedavno se i Vujošević oglasio o dolasku Obradovića i istakao da je izuzetno srećan zbog njegovog povratka.

– Partizanu nije mogla da se desi bolja stvar. Ja se kao partizanovac radujem što je Željko Obradović, kao najveće trenersko ime, došao. Iznenadio me je taj njegov rizičan potez, da na svoje breme stavi težak teret, da rizikuje svoj rejting – rekao je nedavno Vujošević.

Pre samo nekoliko dana internetom je kružila fotografija na kojoj se vide Vujošević i Obradović, a da li će se Željkova želja ispuniti – ostaje da vidimo.

Originalni članak : Meridianbetsport.rs