Đorđe Pisarić: Prelazak u Partizan doživeo sam vrlo emotivno

Đorđe Pisarić: Prelazak u Partizan doživeo sam vrlo emotivno

Srednji bek Đorđe Pisarić, koji je nedavno pojačao Partizan, nestrpljivo čeka da obuče crno-beli dres. Momak rođen 1999. godine, koji je prethodne sezone u bojama šabačke Metaloplastike postigao 112 golova na 34 odigrane utakmice, veliki je navijač Partizana, a prelaskom u naše redove ostvario je jedan od svojih rukometnih snova.

,,Veoma emotivno sam doživeo potpis ugovora sa Partizanom, jer sam veliki navijač kluba od malih nogu, kao i cela moja porodica. Imam najveće ambicije i veliku glad za trofejima, zato verujem da će ekipa ove godine ostvariti zacrtane ciljeve“, ističe Đorđe.

Iako vrlo mlad, novajlija na poziciji srednjeg beka već ima iskustvo igranja u SEHA ligi, u kojoj će crno-beli, posle sedam godina pauze, konačno ponovo zaigrati. Pored domaćih i regionalnog takmičenja, Partizan će uzeti učešće i u EHF Evrokupu, u kojem će mu prvi protivnik biti HC Berchem iz Luksemburga. Prvi meč igra se na Banjici 16/17. oktobra tekuće godine.

,,Ovo će biti sezona sa mnogo utakmica i prostora za dokazivanje, kako na međunarodnoj, tako i na domaćoj sceni. Mislim da je roster tima dovoljno širok da odgovori zahtevima svih takmičenja. Stavio bih akcenat na domaću ligu, gde su ciljevi najviši i mogu slobodno reći da Partizan napada oba trofeja“, jasan je Pisarić.

Novi srednji bek crno-belih ne krije da jedva čeka da zaigra pred punim tribinama Banjice.

,,To mi je najveća želja – da nas pesma navijača vodi do pobede na našem terenu, ali i u drugim gradovima Srbije“, ističe Đorđe, koji nestrpljivo čeka da debituje za voljeni tim.

Zvanični sajt RK Partizan