DIJARA ZA VP.RS :Uvek ću rado da se vraćam Grobarima,Partizanu i Srbiji !

“Grobare nikada neću zaboraviti…”

GROBAR OSTAJE GROBAR! LAMINE DIJARA igra fudbal u Turskoj ali je mislima i srcem uz PARTIZAN i GROBARE !

Specijalno za naš sajt Volimpartizan.rs Dijara je odgovorio na nekoliko pitanja dokazavši tako da je i dalje Partizan njegova kuća i najomiljeniji klub.

2

.Majstore, kako je u Turskoj ?

-Odlično je u Turskoj,ali naravno,nije isto kao u Srbiji.! 🙂

Igrao si u Senegalu, BiH, Portugalu…ali ono vreme u Beogradu,preko sto golova i sedam trofeja, ostaju kao neraskidiva veza tebe i Partizana.Fali li ti Partizan i navijači koji te često spominju?

-Partizan mi fali uvek, kao  i navijači.Zbog toga se uvek vraćam u Beograd i svraćam svaki put kad god imam prilike u klub. I uvek cu se vraćati.

1

Najbolji strelac lige Srbije, najbolji strelac kupa Srbije…kao i najdraža titula” ubice cigana” je u tvom vlasništvu. Jesi li sad ponosan na vreme provedeno u Partizanu ?

-Partizan je nešto na šta sam najviše ponosan u životu i u svojoj karijeri i ostaće tako zauvek.

.Pratiš li tvoj i naš Partizan danas?

-Pratim uvek kad imam vremena.Rezultate,vesti i utakmice, kad mogu da nadjem na tv-u ili internetu,ne propuštam.

S kim si u kontaktu od svojih bivših saigrača iz kluba ?

-.Pa u kontaktu sam sa dosta njih.Kad dođem u Srbiju ili kad oni dolaze na pripreme ili utakmice,rado se vidimo. Kad se sretnemo uvek popijemo kafu.

3

32 godine su iza tebe.Koliko još fudbal planiraš da igraš i da li si razmišljao o Beogradu i Partizanu kao nekoj krajnjoj destinaciji tvog fudbalskog puta?

-.Planiram da igram bar još nekoliko godina,sve dok mogu,a Partizan bi mi uvek bio opcija ukoliko bude bilo mogućnosti ili pogodne situacije za to.

Dijara ubica cigana-koju navijačku pesmu najradije pevuši ?

-Naravno-“Niko te nikad voleti neće ko što te volim ja, Dijara ubico cigana.” Često se setim te pesme i kad mi nešto ne ide ili sam neraspoložen uvek mi popravi raspoloženje. 🙂

Poruka tvojim Grobarima, koji i dan danas o tebi govore sve najbolje ?

-Poruka je da ih nikada neću zaboraviti.Zahvalan sam za sve sto su uradili za mene, što su me bodrili,navijali,pevali.. I uvek ću rado da se vraćam Grobarima,Partizanu i Srbiji . Najvažnije  je da su najverniji navijači koje sam upoznao u životu i želim im da ostanu uvek takvi !!!

Pozdrav majstore i puno uspeha u životu i fudbalu.Vidimo se u Beogradu i našem Partizanu !
-Pozdrav vama i svim Grobarima ovog sveta !

FUDBAL - LAMINE DIARRA - Lamin Diara, fudbaler Partizana, na utakmici protiv Crvene zvezde, i DUSKO TOSIC. Beograd, 21.03.2012. photo:N.Parausic