DECA PARTIZANA: Stojaković – Imamo kvalitet da se vratimo na stazu uspeha!(VIDEO)

Bliži se početak prolećnog dela sezone Omladinske lige Srbije. Omladinci FK Partizan se spremaju na SC „Partizan-Teleoptik“, a Milan Roganović, Mihajlo Petrović i Dušan Jovanović su jedan deo priprema odradili sa prvim timom na Kipru.

„Prvi put sam bio na pripremama sa prvim timom. Bile su teže pripreme nego sa omladincima. Izgurali smo to kako treba i prošli bez povreda. Mislim da sam se dobro snašao. Dao mi je šef stručnog štaba Igor Duljaj zahteve i mislim da sam ih ispunio na tim utakmicama ne kojima sam igrao po poluvreme“, navodi Roganović.

„Bilo je teže nego sa omladincima jer su igrači jači fizički i ima mnogo više trčanja“, kazao je Petrović.

„Zadovoljan sam kako su prošle pripreme sa prvim timom. Jači je intezitet, ali trudimo se da se što pre naviknemo na taj ritam“, rekao je Jovanović. 

Crno-beli se nalaze na trećem mestu na tabeli Omladinske lige Srbije sa samo bodom zaostatka u odnosu na večitog rivala, ali u Partizanu veruju da kvalitetom mogu i ove godine doći do titule prvaka.

„Ulazimo u ovaj deo prvenstva u minusu, ali ono što je sigurno je da imamo kvalitet da se vratimo na stazu uspeha i da stignemo taj minus, pa i da ga prestignemo!“, zaključio je trener omladinske selekcije FK Partizan – Nenad Stojaković. 

Omladinci Partizana su u vikendu za nama odigrali sa timom Dorćola prijateljski meč, u kojem su došli do trijumfa rezultatom 0:1, dok ih u sredu očekuje kontrolni duel sa ekipom Studentskog grada.