Danilović: Saletova trojka nam je promenila živote

– Ja sam bio najbolji igrač tog turnira, ali to niko ne pominje. Usta moja hvalite me ako neće drugi – našalila se legenda Partizana i naše košarke.

Predrag Danilović se po izlasku na binu pred goste našalio… Kako je rekao – pošto je njegov trener sve već rekao njemu je preostalo „samo” da doda…

– Ja sam bio najbolji igrač tog turnira, ali to niko ne pominje. Usta moja hvalite me ako neće drugi.

Šalu na stranu.

– Jako sam srećan što vidim neke ljude koje dugo nisam video. LJude koji vole Partizan.

I još…

– LJudi koji više sa nisu sa nama, a koji su učestvovali u ovom velikom poduhvatu, uvek će biti u našim srcima. Sretan sam što mogu da kažem da sam im bio prijatelj.

O Fuenlabradi…

– To je nešto što je vezano za osvajanje Kupa šampiona. Jer, ta ljubav i ta energija koju su oni pokazali prema nama, verujte mi to se retko sreće. A bio sam malo po svetu, pa imam pravo to da kažem. Ja im se, i ovog puta, od srca zahvaljujem, I nikada neće biti zaboravljeni.

Dodao je…

– Nedostaju nam Saša Đorđević i Dragan Kićanović, ali oni su ovde sa nama. Naravno da ih mnogo volimo. Sale Đorđević je na ovom filmu imao dilemu ko je rekao da je njegov šut svima nama promenio karijeru. Ja sam rekao. I stvarno jeste tako. Trojka Saleta Đorđevića i osvajanje Kupa šampiona, je svima nama promenilo život. Na bolje. I biću mu večno zahvalan zbog toga.

Originalni članak Sportski žurnal