“Dajte im da prehrane porodicu!” Izjava Igora Duljaja o kojoj će pričati cela Srbija: Razmišljam da li će ih neko izbaciti iz stana!

Trener Partizana Igor Duljaj imao je emotivno izlaganje posle utakmice sa Spartakom iz Subotice, koju su crno-beli dobili rezultatom 3:0 (0:0), u meču 10. kola Superlige Srbije. Duljaj je pobedu posvetio članu stručnog štaba kojem je preminula majka i pričao je o stanju u Partizanu.

Igor Duljaj nije želeo mnogo da priča o utakmici, već je posle meča pobedu posvetio članu stručnog štaba, koji prolazi kroz težak period zbog smrtnog slučaja. 

Želeo bih da posvetim ovu pobedu našem kolegu Saši Tomiću, čija je majka danas preminula, ja kao trener i svi moji igrači mu posvećujemo pobedu jer je veoma važan za naš klub. 

Dotakao se malo utakmice, ali samo kratko. 

Želeo bih da posvetim ovu pobedu našem kolegu Saši Tomiću, čija je majka danas preminula, ja kao trener i svi moji igrači mu posvećujemo pobedu jer je veoma važan za naš klub, rekao je Duljaj.

Otvorio je dušu o stanju u klubu. 

Moram da kažem, PFK Partizan, nije pomozite fudbalskom klubu. Nek se ljuti kod hoće, nek se ljuti ko hoće na mene. Ovi momci treniraju, ja razmišljam da li će neko da primi platu, da ih izbaci iz stana… Ovi momci su junaci. Nek dođe ko god hoće, ruka koja daje je uvek iznad ruke koja prima, nek promene trenera, ali dajte im da prehrane porodicu, oni žive od toga. Morao sam to da kažem zbog njih, ne mogu da ih gledam u oči i da im pričam bajke. Hvala i navijačima što dolaze od svog troška. Odvajaju od svog džeparca od svojih usta da dođu. Ne mogu da razmišljam više da li neko ima da plati kiriju i da jede hleb od naših igrača, bila je jaka poruka trenera Partizana. 


Originalni članak: Sportal.blic.rs