Da li je on nova “BOMBA” Partizana? Brutalni bek iz NBA lige, bio je 12. pik na draftu!

Košarkaši Partizana počeli su sezonu u ABA ligi dominantno, sa dve ubedljive pobede protiv Mornara (110:78) i Krke (96:56), ali je zaškripalo na startu Evrolige gde je upisan ubedljiv poraz od Makabija u Tel Avivu (96:81).

Zbog toga Željko Obradović i dalje traga za pojačanjima, a jedno bi mogao da dobije iz NBA lige. Sin predsednika crno-belih Ostoje Mijailovića, Jovan, objavom na društvenim mrežama raspalio je maštu grobarima. On je na Tviteru objavio emotikon koji liči na jagnje, a navijači su to odmah spojili sa Džeremijem Lembom, igračem Sakramento Kingsa i nekada 12. pikom na draftu.

Prezime brutalnog beka prevedeno na srpski znači upravo jagnje, tako da je crno-bela javnost odmah počela da mašta o dolasku Lemba u Beograd.

Ovaj 31-godišnji košarkaš koji je u svojoj karijeri nastupao i za Oklahomu, Šarlot i Indijanu, završio je probni period sa Kingsima u trajanju od deset dana i sada traži novi angažman. Put u Evropu bi ipak mogao da odloži jedan detalj iz ugovora – kada bi se Lemb pridružio razvojnoj ekipi Kingsa u G ligi dobio bi bonus od 75.000 dolara za 60 dana, tako da je sada na Amerikancu da odluči kojim putem će dalje ići njegova karijera.

Kurir sport