Crno-beli žale za ispuštenim šansama

Neiskorišćene šanse u prvom planu

Partizan je na evropskoj premijeri prikazao veoma dominantnu igru, međutim niz šansi kao plod ofanzive nije bio dovoljan za više od minimalne pobede (1:0), a upravo prouštene prilike bile su rezlog za pomešane emocije crno-belih neposredno nakon utakmice.

“Dobro smo odigrali, imali smo pet-šest stopostotnih šansi i jedina zamerka je što ih nismo pretočili u golove. Momci su dali sve od sebe i čestitam im, nedostajali su samo pogoci, ali idemo sa pozitivnim rezuzltatom na revanš. Okrećemo se sledećoj utakmici i mislimo o narednom rivalu”, rekao je Aleksandar Stanojević.

Sa strategom Partizana saglasan je bio i strelac pobedonosnog pogotka Lazar Marković.

“Igrali smo pred našom publikom i zaslužili da damo još gol ili dva. Idemo u goste da overimo plasman u narednu fazu gde nas verovatno očekuje Soči, veoma dobra ekipa. Okrećemo se rivalu u prvenstvu”, kazao je Marković.

Slobodan Urošević naglasio je zadovoljstvo zbog podrške sa tribina posle više od godinu dana.

“Puno mi je srce. Posle dužeg vremena igrali smo na našem stadionu uz publiku. Zadovoljan sam kako smo grali, ali ostaje žal što nismo iskoristili još neku od prilika. Na revanš idemo sa pristupom kao da je bilo 0:0”, rekao je defanzivac crno-belih.

Originalni članak Mozzart sport