Crno-beli sutra u Baru “zatvaraju” 2023. godinu – Obradović: Pokušaćemo da se što bolje pripremimo…

U subotu, 30. decembra crno-beli će od 18 časova igrati u Baru protiv Mornara

U subotu, 30. decembra, Partizan Mozzart Bet će u Baru odigrati poslednju takmičersku utakmicu u ovoj kalendarskoj godini. U 14. kolu AdmiralBet ABA lige, crno-beli od 18 časova gostuju u SC Topolica, gde će se sastati sa ekipom Mornara. 

Dan nakon evroligaškog duela sa Virtusom, crno-beli će trenirati u Beogradu, a potom će večernjim letom otići put Crne Gore. 

Pred utakmicu protiv Mornara, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović je izjavio: 

“Nova utakmica u ABA ligi, uz veliko poštovanje protivnika koji je u prethodnim godinama radimo neke mnogo lepe stvari u regionalnoj košarci. Nadam se da će uspeti da tako i nastave. Pred nama je jedan trening i večeras put u Bar. Pokušaćemo da se što bolje pripremimo i sutra, uz maksimalnu koncentraciju odigramo dobru utakmicu”, naglaso je Obradović. 

Bek crno-belih, Danilo Anđušić je povodom gostovanja u Baru izjavio: 

“Veoma važno za nas je da u sutrašnjoj utakmici odigramo dobro i dođemo do pobede. Na žalost ili na sreću, nemamo bukvalno ni jedan dan da se osvrnemo iza sebe i bavimo utakmicama koje su se završile, nego samo da gledamo u ono što nas čeka. Mornar je daleko bolji tim od onoga što pokazuje tabela i ni jedan sekund ne smemo da im dozvolimo da dođu do ritma igre koji njima odgovara. Spremićemo se danas, pokušati da se što više odmorimo i da sutra pobedom završimo godinu”, istakao je Anđušić. 

Zvanični sajt KK PARTIZAN MOZZART BET