STADION PARTIZANA KAO AMFITEATAR!

Profesor Aleksandar Jugović sa Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju u Beogradu i njegova asistentkinja, Dragica Bogetić održali su jedinstven čas iz predmeta Socijalni menadžment na stadionu Partizana.

Studenti master studija pomenute visokoobrazovne akademske ustanove su na predlog svojih predavača došli u Humsku kako bi se upoznali sa društveno-odgovornim i humanitarnim aktivnostima našeg kluba koje su usmerene ka osobama iz osetljivih društvenih grupa.

U Trofejnoj sali stadiona su ih ugostili direktor marketing službe u FK Partizan, Dragan Velanac i marketing menadžer, Maja Krstajić koji su im uručili prigodne poklone i pozvali ih da budu gosti Partizana na jednoj od predstojećih utakmica.

Šest studentkinja su imale priliku da se upoznaju sa oblicima, sadržajima i načinu odvijanja ovih aktivnosti i tome koliko je FK Partizan društveno-odgovorna sportska institucija.

Takođe, akcenat je bio usmeren i ka Dečijoj tribini kao jedinstvenom projektu u svetu sporta, koja na jednom mestu okuplja najmlađe pristalice Partizana.

Gostima sa Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju posebno je, u kontekstu druženja sa mladim navijačima našeg kluba, bilo značajno i to na koji se način Partizan odnosi prema mališanima koji dođu u Humsku.

Ovom prilikom na obostrano zadovoljstvo je dogovoren nastavak saradnje u nastupajućim godinama koji će podrazumevati koordinaciju na realizaciji sličnih aktivnosti.

Zvanični sajt FK PARTIZAN