Crno-beli spremi za sutrašnji duel sa Crvenom zvezdom MTS – OBRADOVIĆ: Da vidimo koliko u ovom trenutku možemo da se nosimo sa jednom evroligaškom ekipom

U 8. kolu AdmiralBet ABA lige, Partizan NIS će u hali “Aleksandar Nikolić” gostovati protiv aktuelnog prvaka regionalne lige. Utakmica počinje u 19 časova. 

Trener Partizana NIS, Željko Obradović pred sutrašnji duel kaže: 

“Utakmica koja nije kao neka druga. Specijalna je, rivalstvo između Zvezde i Partizana je opštepoznato. To je utakmica koja se komentariše ne samo u Beogradu i Srbiji, nego u celoj Evropi. Mislim da je to dobro za košarku, mislim da je to dobro za sve ljude koji vole košarku i nadam se da će sutra biti lepa utakmica i da će sve biti na nivou na kome bi svi m i želeli da bude. Da bude sportski, dostojanstveno, mi ćemo sve uraditi sa naše strane da bude tako. Probali smo da se pripremimo na najbolji mogući način, svesni smo kvaliteta koji ima Crvena zvezda, ali probaćemo da damo sve od sebe u toj utakmici. Da vidimo koliko u ovom trenutku možemo da se nosimo sa jednom evroligaškom ekipom”, poručio je Obradović.