Ćale nije pričao sa mnom mesec dana zbog Partizana! Hit priča kultnog srpskog pleja – Tako je Otašević narušio porodične odnose!

Ćale nije pričao sa mnom mesec dana zbog Partizana! Hit priča kultnog srpskog pleja - Tako je Otašević narušio porodične odnose! (VIDEO)

Nikola Otašević – Copyright MN Press

Nekadašnji košarkaš Mile Ilić u svom podkastu redovno okuplja bivše košarkaše koji dele interesantne priče iz života i karijere. Gost protekle epizode bio je Nikola Otašević, nekadašnji igrač podgoričke Budućnosti.

Otašević je u domaćoj javnosti poznat kao igrač koji je na visokom nivou igrao dugi niz godina, redom od Beopetrola, preko Poljske Budućnosti, do Slobode Metalca.

Upravo je u rodnom Užicu i završio karijeru, a prilikom gostovanja u podkastu Jao Mile, podsetio se najveće pobede u karijeri, nad Partizanom, koju je sam izvojevao, iako je znao da će mu napraviti veliki problem u porodici.

– Partizanovac sam, ali dosta više puta sam igrao bolje protiv Partizana nego protiv Zvezde. Dešavalo se i da ja odlučim neke utakmice protiv Partizana – priserio se Otašević, pa nastavio:

– Imali smo jednu utakmicu 2011. u punom “Pioniru” početak sezone, prva utakmica, ja u Budućnosti, pokojni otac na tribinama, brat gleda… Egal utakmica, vodimo pola koša, pet sekundi do kraja. Ja mislim Kecman ima dva slobodna bacanja. Ja se okrećem ka Radonjiću, šta da igram? On meni kao igraj sa Šćekom, “pick and pop”, nek šutne trojku. Ja u sebi… Koji Šćeka brate! Sad ću ja da je pripalim šta me briga. I ja prodor, Šćeka u blok, ja finta pika pored Džavaija, ono što sam naučio u petlićima, finta u prvom koraku, položim, znači, ono… Kao da nije odbrana postojala. Stao, nisam se radovao, pobedismo u poslednjoj sekundi. Nije ćale pričao sa mnom mesec dana! – prisetio se uz osmeh Nikola Otašević. 

Uspeo je Užičanin da razdvoji posao i ljubav, iako to nimalo nije bilo lako.

Originalni članak 24sedam.rs