Broj 51 za Blicsport : Jedva čekam da počne derbi

Napadač oko čijeg se dolaska u redove “parnog valjka” podigla velika prašina golom u 73. minutu rešio je pitanje pobednika, a u razgovoru za Blicsport poručuje da veruje da će Partizan prezimiti u Ligi Evrope i priželjkuje gol protiv večitog rivala.

– Osećam se odlično zbog prvog gola u dresu Partizana. Naporno sam radio otkad sam stigao u klub i konačno mi se isplatilo na terenu. Zbog golova sam došao u Humsku, a pogotak protiv Nišlija sam već zaboravio. Pokušaću da nastavim u istom ritmu u predstojećim mečevima – kaže za Blicsport.

On ističe da mu je na prvom mestu rezultat Partizana.

– Ne opterećujem se koliko ću golova postići, već razmišljam samo o tome kako da na terenu pomognem saigračima i ekipi da pravi što bolje rezultate. Ako Partizan bude unapređivao igru, u šta verujem kako sezona bude odmicala, samim tim će i moja forma ići nabolje.

Ovaj igrač otkriva protiv koje ekipe bi najviše voleo da zatrese mrežu.

– Naravno da se nadam golu u derbiju, ali mi je važnije da Partizan pobedi Crvenu zvezdu. Fokusiran sam na rad i uvek ću se boriti za crno-beli dres.

Ognjen Ožegović
Ognjen Ožegović

Crno-beli u sredu od 19 sati dočekuju Napredak.

– U svaku utakmicu ulazimo sa imperativom pobede, pa će tako biti i protiv Kruševljana u Humskoj. Napredak je odlična ekipa, ali ako Partizan bude odigrao kao što smo nastupali protiv Mladosti, Jang bojsa i Radničkog, mislim da ćemo zabeležiti novu pobedu.

Šampion je u prvom kolu Lige Evrope osvojio bod u Bernu, a igrač veruje da će “parni valjak” prezimiti u ovom takmičenju.

– Bodom u Švajcarskoj smo pokazali da možemo da igramo protiv svakoga. Očekuje nas duel sa Dinamom, potom i sa Skenderbegom, a za nas je svaki meč u Evropi finale. Iskreno se nadam proleću u Evropi – zaključuje napadač Partizana.

Tekst i foto :Blicsport