Bogdanović: Zdrav sam, to je najvažnije

 Bogdanović: Zdrav sam, to je najvažnije

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović se nedavno vratio na teren nakon što je bio podvrgnut operaciji kolena sredinom juna prošle godine, zbog čega je propustio Evropsko prvenstvo, kao i prvi deo sezone u NBA ligi. Nekadašnji košarkaš Partizana ova sezone je upisao 23 nastupa, a u proseku beleži 31 minut provedenih na parketu, 15.2 poena, 3.5 skokova i 2.9 asistencije po meču.

“Zadovoljan sam kako je prošla operacija, još to nije na 100 odsto, ali znam da sam sebi ovako produžio karijeru i da mogu mirno da spavam ne osećajući jake bolove kakve sam imao do operacije. Zdrav sam, to je najvažnije”

Bogdanović je u novembru 2020. godine iz Sakramenta prešao u Atlanti.

“Sve je drugačije u odnosu na Sakramento. Nedostaju mi ti dani iz Sakramenta kada sam bio sa nekim našim bivšim i sadašnjim igračima, ali idemo dalje. Za uspeh nije dovoljan samo talenat, već je potrebno i malo sreće, rad i disciplina se podrazumevaju. Lako je verovati kada sve ide dobro i kada je sjajno. Ali kada dođu neki trenuci, kao što su povrede i operacije, onda je potrebno naći tu veru u sebe i vratiti se”, izjavio je Bogdanović za RTS.

Originalni tekst Telesport.rs