Novogodišnji turnir u Trsteniku u znaku Partizana

Crno-bela delegacija FK Partizan i ovog januara je posetila Trstenik, gde se održavao tradicionalni Novogodišnji turnir u malom fudbalu.
Jednom od najvećih manifestacija ovog tipa u ovom delu Srbije su prisustvovali član komisije za klubove prijatelja i navijača Maja Krstajić, skauta prvog tima Aco Trifunović, kao i fudbaleri Bojan Ostojić i Mateja Stašević, inače rođeni Trsteničanin.
Organizatori turnira i sjajni domaćini su bili veliki navijač Partizana, a ujedno i predsednik KMF Čaršija, Rade Radosavljević i direktor sportskog centra Trstenik, gde je igran turnir, Nenad Smiljković.
Prilikom zajedničkog druženja dogovorena je saradnja oko osnivanja kluba prijatelja i navijača FK Partizan u Trsteniku, podela članskih karata, organizovani dolazak mališana na Dečiju tribinu, kao i drugi mogući oblici saradnje.
Na završnoj večeri turnira, u prelepom ambijentu pred puni tribinama predstavnici Partizana su uručili novogodišnje paketiće i poklonili dres gospodinu Radosavljeviću.
Domaćin je uručio zahvalnicu delegaciji Parnog valjka za pomoć u organizaciji turnira, a svim
najboljim ekipama u svim kategorijama kao i najuspešnijim pojedincima predstavnici FK Partizan su uručili pehare i medalje.
Posebno emotivan trenutak bio onaj kad je Ivana Pavlović, majka malog Damjana koji je preminuo od tumora na mozgu, a za čije je lečenje prošle godine na istom mestu prikupljan novac, u čemu su aktivno učestvovali veterani Partizana, poklonila delegaciji našeg kluba tortu sa klupskim amblemom.

Zvanični sajt FK PARTIZAN

3_
5_
4_
7_
6_
8_
9_
10_
2_
11_
12_
1_
13_
14_
16_
17_
15_
18_
19_