BOGdan povredio zglob

Mozzartsport

Činilo se da bi utakmica protiv Klipersa mogla da bude prelomna za Bogdana Bogdanovića, da probije led i pokaže kakvim napadačkim potencijalom raspolaže. I sve je išlo kao podmazano, imao je 13 poena za 18 minuta, a onda je Bogdan nezgodno doskočio i opet je svima zastala knedla u grlu.

Bogdanović je protekle noći zaradio novu povredu skočnog zgloba i to tako što se na pogrešnom mestu našao njegov saigrač Kosta Kufos. Ono što je zabrinjavajuće jeste to što je Bogdanović ponovo iskrenuo desni skočni zglob, koji ga je prošle sezone dosta mučio.

Čak dva puta je Bogdan morao da pauzira zbog istog problema – prvo je van terena bio puna dva meseca, od kraja oktobra do kraja decembra, pošto se povredio u ubedljivom trijumfu nad Žalgirisom, da bi onda isti peh doživeo i sredinom marta! Bilo je to na gostovanju Bambergu, s tim što je tada konstatovana samo lakša distorzija, zbog koje je odsustvovao oko desetak dana.

Iskreno se nadamo da će ovog puta pauza biti još kraća. Američki mediji javljaju da bi prvi rezultati mogli da stignu tek večeras.