Bivši predsednik Partizana kupuje Livorno?

Iz Italije stižu zanimljive vesti da bi nekadašnji predsednik Partizana Zoran Popović mogao da preuzme posrnuli italijanski klub Livorno.

Tamošnji lokalni mediji su objavili da je Popović u subotu viđen u gradu, da je obišao stadion i trening kompleks i upoznao se sa ćelnicima kluba.

Takođe je najavljeno da će u nedelju uveče od 18:30h biti u loži stadiona “Armano Piči” odakle će gledati utakmicu protiv Koma.

Popović je voljan da dostavi ponudu za kupovinu Livorna i u vestima je naznačeno da će se sastati sa mnom. S tim u vezim, ranije sam govorio da me ne zanima da sedam za pregovarački sto sa navodnim kupcima sve dok pregovori ne budu podignuti na zvanični nivo, potvrđeno delima i potpisivanjem predugovora. Raduje me, ipak, što je gospodin Popović došao u Livorno da vidi stadion i prateće objekte. Samim tim je dobrodošao, ali na zvanične sastanke potrebno je nešto više od izraza interesovanja”, izjavio je Luka Salveti, gradonačelnik Livorna.

Livorno se trenutno nalazi u Seriji C gde je poslednji na tabeli i verovatno ga čeka dalji pad.

Sve će biti mnogo jasnije u nedelju uveče ukoliko Popović zaista bude u loži, ali i u ponedeljak za kada je zakazana Skupština akcionara Livorna.

Tekst: B92.net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *