Bio je ”viđen” u Partizanu, Vladimir Ivić ga vodi u Čempionšip!

Umesto u Beogradu, mogao bi da postane votfordovo pojačanje za povratak u Premijer ligu.

Plan Partizana je bio jasan, pokupiti slobodnog igrača sa tržišta, a kasnije na njemu zaraditi, kada dođe vreme za prodaju.

Samo što se sada u priču oko Ejala Golase uključio i čovek koji ga veoma dobro poznaje, Vladimir Ivić. Njegov trener iz Makabija ga želi i u Votfordu.

Izraelski portali su pre dve nedelje javili da su crno-beli zainteresovani za Nathovog zemljaka, a da je upravo Bibars jedan od aduta u pregovorima, čovek koji bi mogao da ubedi golasu da dođe u Beograd.

Ivić bi da ga vodi na drugu stranu, ali ne samo njega. Na listi potencijalnih pojačanja votforda su i Den Glejzer i Jonatan Koen, a sa ljudima od poverenja u timu, Iviću bi bilo mnogo lakše da se snađe u Čempionšipu. veoma zahtevna druga liga engleske često zna da ”pojede” novajlije.

Izrael je u karijeri zabeležio 11 nastupa za seniorsku selekciju, a najbolje se snalazi kao centralni vezni igrač. On je nosio dres Makabija iz Haife, PAOK-a i Makabija iz Tel Aviva. U poslednja dva kluba je sarađivao sa Ivićem, pa bi i u Votfordu bio njegov ”čovek od poverenja”.

Njemu je ugovor sa timom iz Tel Aviva istekao, pa bi u Englesku otišao kao slobodan igrač.

Tekst preuzet sa portala Mondo sport