Bez kalkulacija protiv rasterećenog protivnika

Zvanični sajt KK Partizan NIS

Partizan NIS u četvrtak, 25. maja dočekuje subotički Spartak u okviru Mozzart Superlige Srbije. Utakmica počinje u 19:30.

U 11. kolu Mozzart Superlige Srbije, Partizan NIS u dvorani “Aleksandar Nikolić” dočekuje Spartak iz Subotice. U prvom delu sezone, sutrašnji rivali su na severu naše zemlje odigrali zanimljiv meč u kojem su crno-beli odneli pobedu rezultatom 75:82. Pred novi susret, trener Partizana NIS, Aleksandar Džikić je istakao da kalkluacija kada je u pitanju energija u crno-belom taboru ne sme biti:

“Namučili smo se protiv Spartaka na utakmici u Subotici, vratili iz značajnog minusa, ali se dosta potrošili. Sad smo u nesto drugačijem sastavu, ali se situacija generalno nije promenila – mi smo naravno, favoriti. S druge strane, bilo je utakmica u ovoj ligi koje su pokazale da ne možemo da igramo sa nekakvim kalkulisanjem kada je u pitanju energija. Oni se neće sami pobediti, nemaju nikakav pritisak i biće potpuno rasterećeni”. – podvukao je Džikić.

Ulaznice za utakmicu protiv Spartaka biće puštene u prodaju tri sata pre početka susreta (16:30) po ceni od 300 dinara za tribine i 500 dinara za parter.