Balša Koprivica otkrio dva ključna razloga što je ostao u Partizanu

“Najviše mi saveta daju Džejms i Zek

U sredu je u Maloj Areni održan “Media day” KK Partizan, a tom prilikom za medije su govorili igrači crno-belih. Jedan od kojih se očekuje da u novoj sezoni napravi iskorak jeste i mladi Balša Koprivica.

Stameni centar je veći deo prošle sezone propustio zbog bolesti, dok je u pripremnim mečevima za novu sezonu dobijaju veću minutažu. On je istakao da je atmosfera u ekipi sjajna, te da ne bi mogao da izdvoji koji mu je saigrač najdraži.

Ne mogu da izdvojim jednog, svi su odlični momci, PJ je sjajan momak, Ponitka isto, svi su sjajni momci, već smo se uklopili i u svlačionici i na terenu – započeo je Balša Koprivica.

Vidljiv je napredak u igri mladog centra, a tokom razgovora napomenuo je ko mu od saigrača daje korisne savete.

– Najviše mi saveta daju Džejms i Zek, pogotovo Zek koji me savetuje od kako je došao, igrao je na istom Univerzitetu, zna i neke moje ranije delove života gde sam igrao, tu može da me razume, a i Naneli takođe – rekao je centar crno-belih.

Za kraj razgovora otkrio je zbog čega je ostao u Partizanu.

– Prvenstveno želim da ostanem u Partizanu, da se ne vraćam sada, to je deo mene kao navijača Partizana. Ako pričamo košarkaški, to je izvanredna prilika, jer mnogo mladih igrača ne dobije priliku da radi sa ovakvim trenerom kao ja. Samo treba iskoristi priliku, prošle sezone to nisam uspeo, nadam se da će me zdravlje poslužiti ove sezone da to uspem – završio je talentovani košarkaš.

Originalni članak: Telegraf.rs