Miloš Vazura: Hvala Vučiću!

Jako sam zadovoljan zbog odluke iz Švajcarske, zvanično potvrđene na sajtu Suda za sportsku arbitražu iz Lozane. Ovo je pobeda Partizanove diplomatije – sijao je od sreće mladi funkcioner srpskog viceprvaka.

Bujica reči, iz srca:

Hvala premijeru Aleksandru Vučiću, pružio nam je pomoć u pravom trenutku, brzom reakcijom dobili smo generalnog sponzora, Telekom Srbije i preko potrebna sredstva za saniranje dugova. Hvala i Zoranu Lakoviću, sada jednom od vodećih ljudi UEFA i Slaviši Kokezi, predsedniku FSS, sve vreme su bili uz nas i, takođe, mnogo nam pomogli.

Vazura se nije zaustavio:

Od prvog trenutka smo tvrdili da ćemo da igramo Evropu. Hvala igračima i struci što su sve vreme bili uz klub i nisu se oglašavali, takođe, hvala i onim drugima koji su se oglašavali, pokazavši na taj način koliko im je bitan Partizan. Neću da ih imenujem, nek’ se sami prepoznaju.

Generalni direktor je želeo da naglasi:

Naš pravni tim, na čelu sa advokatom Zoranom Damjanovićem i potpredsednikom Vladimirom Vuletićem, odradio je odličan posao sastavivši žalbu koja je uz priložene argumente urodila plodom.

Miloš Vazura tvrdi da je Partizan, što se tiče finansija, rešio svoje obaveze i da će proći monitoring UEFA 31. marta, uz prezentovan zaključak:

Sledi nam nova bitka za titulu!