Zvižduci za Jojića, pamćenje je kratko…

Fudbaler Partizana nikako da povrati staru formu.

Čini se da za fudbalera nema veće opomene što se tiče forme nego izmena u prvom poluvremenu i to kada je jedini razlog upravo taj – slabo izdanje. 

Kod Miloša Jojića je to učestalo, čini se da u drugom delu sezone nije na potrebnom nivou, videli smo u mečevima koje Partizan nije dobio u Super ligi Srbije, videli smo to i juče kada je odigrao verovatno najslabije poluvreme otkako je drugi put obukao crno-beli dres. 

Direktan je krivac za gol TSC-a, pored toga je imao još jednu kobnu grešku, a u napadu nije mnogo doprineo. Kada je umesto njega ušao na teren Marković, stvari su tekle daleko bolje po crno-bele. 

Naravno da je potreban Partizanu u završnici šampionata, a kako povratiti formu?

Navijači ne pomažu, ni komentarima na društvenim mrežama, ali ni zvižducima kada god bi on primio loptu u jučerašnjem meču, Jojiću je to sada najmanje potrebno. Neki su vrlo brzo zaboravili da je upravo Jojić doneo istim tim navijačima Partizana mnogo radosti, posebno mislimo na trenutak kada su crno-beli potvrdili titulu u direktnom duelu sa Crvenom zvezdom kada je Jojić postigao gol iz slobodnog udarca u 90. minutu.  

Uglavnom, Stanojević ceni njegove kvalitete, u ovoj sezoni je već odigrao 47 mečeva, ima do sada i 7 golova i 13 asistencija, a do kraja bi mogao da ima i sezonski “dabl-dabl”. 

Originalni članak Sportske net