Zvanično: Luka Bojović novi član UO Partizan Esporta

Srpski gejmer i jutjuber, poznatiji kao “Lux27”, očekuje brojne titule u narednom periodu

Srpski gejmer i jutjuber, Luka Bojović, poznatiji i kao “Lux27“, novi je član Upravnog odbora Partizan Esportsa.

Bojović je u klub iz Humske došao na poziv aktuelnog predsednika crno-belih, Jovana Mijailovića, koji ističe kako su vrata Partizana uvek otvorena za ambiciozne ljude spremne da pomognu daljem razvoju pomenute sekcije.

– Luka, dobro nam došao. Ubeđen sam da ćeš svojom energijom, snalažljivosti i pre svega ljubavi prema klubu mnogo doprineti u našem daljem razvoju! Svaki iskreni Grobar, spreman da se uključi i pomogne Partizanu je više nego poželjan da postane deo našeg kolektiva. Naše snage jačaju svakim danom – napisao je Mijailović na svom zvaničnom Twitter nalogu.

Da sa “Parnim valjkom” ima najveće moguće ambicije, ne krije ni sam Luka Bojović, koji se, kako navodi, nada brojnim titulama.

Partizan volim od malih nogu i pre svega mi je velika čast što mogu da pomognem klubu čiji sam verni navijač. Esports još uvek nije dovoljno zastupljen u regionu, ali ja verujem kako sa Jovanom Mijailovićem i ostalim članovima tima možemo podići Partizan na jedan zavidan nivo. Pored toga, istakao bih i to kako se nadam popularizaciji samog Esportsa na ovim prostorima. Očekujem mnogo titula u narednom periodu.

Originalni tekst 24sedam.rs