Zicer za KK Partizan!

np

Sve je izvesnije da je Petar Rakićević novi igrač Crvene Zvezde. Obavio je razgovore sa trenerom ovog kluba, Dejanom Radonjićem, koji mu je obećao mesto u timu crveno – belih. Radonjić za Rakićevića planira poziciju plejmejkera.

Da podsetimo, za ovog igrača je bio zainteresovan Partizan. Rakićević i Partizan su potpisali predugovor, po kome je Rakićević bio obavezan da zaigra za crno – bele. Rakićević je u ovu svrhu dobio novac i otišao na more, u Grčku. U međuvremenu, stvari su se zakomplikovale, Rakićević nije dobio raskid ugovora sa KK Metalac, jer su mu od strane ovog kluba isplaćene zaostale zarade, pa nije bilo uslova za raskid.

Špekuliše se da je upravo Nebojša Čović isplatio ovaj novac Metalcu, da bi pokvario Rakićevićev transfer u Partizan.

Sada, Partizan ima zicer poziciju, jer može da ospori registraciju ovog igrača za Crvenu Zvezdu i tako pokvari Čovićeve planove, jer Rakićević ima predugovor sa crno – belima.

Ako dođe do ovog transfera, na upravi crno – belih je da se odluči da li će na ovaj način pokvariti Čovićeve planove ili će odlučiti da uprkos svemu neguje dobre odnose sa Crvenom Zvezdom.