Zdjelar o “jedinom klubu na planeti bez poraza”…

Saša Zdjelar zadovoljan učinjenim.

U razgovoru za “Sportski žurnal” Saša Zdjelar je istakao da je njegov tim izgubio titulu u malim utakmicama i donekle ironično govorio o večitom rivalu. 

“Gubitak bodova, da se tako izrazim, u ‘malim’ utakmicama. I, onda nije bilo lako vratiti se u trku. Nisam siguran da bi bilo koja ekipa na svetu mogla da isprati niz ‘večitog rivala’, jer jedini na planeti nemaju poraz”, rekao je on. 

Zadnji vezni je zadovoljan sezonom kluba i svojom. 

Gledano iz mog ugla, iza nas su dobra sezona i mnoštvo kvalitetnih utakmica. Naravno, bilo je i loših ali kao sastavni deo fudbala. Napravili smo zavidan niz vezanih pobeda i kad se podvuče crta, ja sam zadovoljan. Igrao sam standardno, izuzimajući mesec pauze zbog koronavirusa. Brzo sam se ipak, vratio u formu i sve je bilo u redu do kraja prvenstva“, rekao je Zdjelar. 

Crno-beli su titulu izgubili na startu prvenstva, po rečima Saše Zdjelara. 

“Teško je da u nekoliko slova opišem sezonu u klubu kakav je Partizan, jer morali smo da se dokazujemo svakog dana. Promenio bih početak prvenstva jer se tada napravila velika gužva u bodovima koju je bilo, kako se ispostavilo, nemoguće stići”, rekao je Zdjelar, prenosi “Žurnal”.

Originalni članak :Sportske net