Zbog Partizana je svakodnevno putovao iz Smedereva, iako ga je klub otpisao

Informer sport piše…

Danas poznati napadač Premijer lige i engleskog kluba Fulam, Aleksandar Mitrović po prvi put na televiziji govori o svom odrastanju, kako je došao u FK Partizan, o porodici i podršci koju je uvek dobijao, a sve pred kamerama emisije “Biljana za vas“, autorke Biljane Obradović, inače portparolke kluba iz Humske.

Aleksandar je sa devet godina došao u Partizan, a iako je šest dana u nedelji putovao iz Smedereva za Beograd, otac mu nije dozvolio da odustane. On je čak do 14. godine bio otpisan u Partizanu, ali ni to nije bio razlog da posustane.

 

Aleksandar Mitrović u emisiji kod Biljane Obradović
Aleksandar Mitrović u emisiji kod Biljane Obradovićfoto: Promo

– Svaki fudbaler iza sebe ima i te neke teške momente. Ja sam imao sreću da ima podršku roditelja i porodice, nikada mi nisu dozvolili da odustanem šta god da se dogodilo. Uvek su mi govorili da moram da se trudim i da treniram više od ostalih – rekao je Aleksandar između ostalog u razgovoru sa Biljanom.

Srpski reprezentativac će govoriti o svim transferima u dosadašnjoj sportskoj karijeri, o odrastanju u rodnom Smederevu, ali i o tome čime planira da se bavi posle nakon profesionalne fudbalske karijere.

Ne propustite ekskluzivan intervju sa Aleksandrom Mitrovićem u emisiji “Biljana za vas” u nedelju 2. decembra od 18:50 časova na kanalu Pink 2.